ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέθανε η πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής, Λιολιώ Κολυπέρα
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, νικημένη από κορωνοϊό, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής» Λιολιώ Κολυπέρα.
Η 68χρονη, που είχε τρεις μορφές καρκίνου, άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Τι είπε στον Μητσοτάκη το 2020

Τον Οκτώβριο του 2020 η Λιολιώ Κολυπέρα είχε συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του (φωτό), στο πλαίσιο συνάντησης με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.
Τότε είχε πει στον πρωθυπουργό: «Επειδή ανήκω στις ευάλωτες ομάδες, φοβάμαι μήπως ...διαλεχτώ όταν αρρωστήσω. Αν πάθω covid, φοβάμαι μήπως υπάρχει πιο νέος άνθρωπος και με διαλέξουν να κάτσω πιο πίσω επειδή έχω υποκείμενο νόσημα».



















