Κυπαρισσία: Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η σορός που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή
Στην Μόνικα Γκιούζ, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.
Τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών, που είχε να δώσει σημάδια ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας.
Κι αυτό γιατί το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν είναι ο 39χρονος να σκότωσε τη γυναίκα με την οποία συζούσε και να την έθαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.




















