Εργατικά

HQF- ΜΙΜΙΚΟΣ: Η εταιρεία θα καταβάλλει το επίδομα αδείας στις 16 Σεπτεμβρίου

HQF- ΜΙΜΙΚΟΣ: Η εταιρεία θα καταβάλλει το επίδομα αδείας στις 16 Σεπτεμβρίου
2 Σεπτεμβρίου 2021, 09:47
Σε θέσεις μάχης παραμένουν η Διοίκηση με το Σωματείο Εργαζομένων.  

Σε κινητοποιήσεις είχε αποφασίσει να προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση HQF- ΜΙΜΙΚΟΣ επειδή δεν έχει καταβληθεί ακόμα το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους.

Ωστόσο, η Διοίκηση της Εταιρείας ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι το επίδομα αδείας θα καταβληθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε οι κινητοποιήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν.

Σε θέσεις μάχης παραμένουν πάντως η Διοίκηση της επιχείρησης και το Δ.Σ. του Σωματείου, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με την καταβολή του επιδόματος αδείας, τονίζοντας –μεταξύ άλλων- ότι:

« Θα παρακαλούσαμε πολύ να είσαστε το ίδιο αυστηροί για την τήρηση της νομιμότητας όταν έρχεται η ώρα της καταβολής των επιδομάτων αδείας τα οποία θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία θα έπρεπε να είχαν ήδη καταβληθεί.

Θυμίζουμε ότι πριν την ανακοίνωσή μας για τις στάσεις εργασίας επικοινωνήσαμε πολλές φορές προκειμένου να μας πείτε ημερομηνία για την καταβολή των επιδομάτων αδείας κάτι που δεν κάνατε παρά μόνο μετά την ανακοίνωσή μας.

Ζητάμε για μία ακόμη φορά να ορίσετε τη μεταξύ μας συνάντηση για τα θέματα που έχουμε ζητήσει να συζητήσουμε.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ