ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟ: Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟ: Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
27 Αυγούστου 2021, 09:18
A+ A-
Υποτιμητική δήλωση για την ανασκευή της δήλωσης περί μη κατάσβεσης  

Σε μία ενέργεια, που δεν μας έχει συνηθίσει προχώρησε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αφού όσα χρόνια ασχολείται με τα κοινά ( ως συνδικαλιστής, Δήμαρχος, βουλευτής κλπ) δεν μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρές προσωπικές    δηλώσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Αυτή την φορά όμως, ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Στερεά …Υπεροχής» προχώρησε σε μία σκωπτική δήλωση κατά του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, χωρίς να τον κατονομάζει και χρησιμοποιώντας ποιητικό λόγο.

Ωστόσο, η ουσία της δήλωσης δεν αλλάζει και είναι ιδιαίτερα υποτιμητική για τον Φάνη Σπανό. Αντιγράφουμε την σχετική παράγραφο από την ανακοίνωση του κ. Αναγνωστάκη:   

"Όσο για τη δήλωση περί εντολής μη κατάσβεσης, δυστυχώς δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους αλλά πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους πολίτες, που είδαν να καίγεται το δάσος τους, τα όνειρά τους και ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής.

Η όποια προσπάθεια ανασκευής εκθέτει περισσότερο παρά αμβλύνει τις εντυπώσεις. Και επιτέλους, ας ασχοληθούν με την ουσία και όχι με την επικοινωνία. Για να μην καταγραφούν στη συνείδηση των πολιτών, με το στίχο του ποιητή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»."

Στις φωτογραφίες, ο κ Αναγνωστάκης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Αιδηψό.

Επιστροφή