Ο Θωμάς τα έχωσε στον Κατσούλη

Ο Θωμάς τα έχωσε στον Κατσούλη
2 Απριλίου 2011, 09:00
A+ A-
Με αφορμή την αγορά κτήριου στο Αυλωνάρι, αλλά μάλλον άλλη είναι η αιτία.

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς βρήκε την ευκαιρία να τα "χώσει" στον πρώην δήμαρχο Αυλώνος Δημήτρη Κατσούλη, με αφορμή την αγορά των αποθηκών της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών ( φωτό κάτω), στο Αυλωνάρι.  

Στην ανακοίνωση του Δήμου για την αγορά των αποθηκών δεν λείπουν οι αιχμές για την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Αυλώνος, αφού σημειώνεται ότι:

"Η αγορά του κτιρίου είχε αποφασιστεί και στο παρελθόν, από το Δήμο Αυλώνος, με τίμημα 300.000 ευρώ, που θα ξεπληρωνόταν με δάνειο. Όμως, οκτώ ολόκληρα χρόνια, οι ολιγωρίες και η αναποφασιστικότητα της πρώην διοίκησης του Δήμου ματαίωσαν την αγορά και άφησαν το Αυλωνάρι χωρίς κτιριακές υποδομές, ανυπεράσπιστο στις νέες συνθήκες.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας,  γρήγορα και αποφασιστικά, ήλθε σε επαφή με την Ένωση και συμφώνησε την άμεση αγορά του ακινήτου της, με το ίδιο τίμημα, των 300.000 ευρώ.

Τίμημα που δεν θα πληρωθεί από δάνειο, αλλά από τους πόρους του Δήμου, και θα καταβληθεί σε 4 ισόποσες  δόσεις, η πρώτη με τη σύνταξη του συμβολαίου, το 2011 και οι άλλες τρεις το πρώτο τετράμηνο του 2012, 2013, 2014. "

Το "χώσιμο" είναι προφανές και μάλλον ο κ. Θωμάς την είχε ...φυλαγμένη στον κ. Κατσούλη, ενδεχομένως από την στάση που τήρησε ο τελευταίος στην προεκλογική περίοδο ή για κάποιο άλλο λόγο.

 

 

Επιστροφή