ΦΩΤΙΕΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ: 14χρονος ομολόγησε εμπρησμούς σε Αταλάντη και Θεολόγο (VIDEO)

ΦΩΤΙΕΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ: 14χρονος ομολόγησε εμπρησμούς σε Αταλάντη και Θεολόγο (VIDEO)
19 Αυγούστου 2021, 08:03
A+ A-
Έβαλε πυρκαγιές χρησιμοποιώντας σπίρτα.

Έναν 14χρονο προσήγαγαν οι Αρχές για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Αταλάντη και Θεολόγο Φθιώτιδας τις προηγούμενες μέρες.

Ο δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι ο ανήλικος φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε τις φωτιές στην περιοχή, χρησιμοποιώντας σπίρτα. Ο έφηβος είπε στους αστυνομικούς ότι του αρέσει να βλέπει πυρκαγιές και καπνούς.

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα, ενώ οι γονείς του θα παραπεμφθούν για αμέλεια, όπως εκτίμησε ο δήμαρχος.

Η φωτιά στην Αταλάντη είχε ξεσπάσει στις 6 Αυγούστου και οι φλόγες πλησίασαν επικίνδυνα τα σπίτια της περιοχής.

Η πυρκαγιά στο Θεολόγο  Φθιώτιδας ξέσπασε στις 16 Αυγούστου, και είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

Επιστροφή