ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Οι φίλαθλοι της ομάδας επιστρέφουν στο γήπεδο
Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ανοίγει τις πόρτες του, το ερχόμενο Σάββατο 21 Αυγούστου, για να υποδεχτεί τους φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας τους από τις κερκίδες.
Οι κυανόμαυροι θα φιλοξενήσουν τον ΑΟ Θήβας στις 7 το απόγευμα και δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης covid 19.
Οι φίλοι του ΑΟΧ είναι διψασμένοι, για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, καθώς το παιχνίδι του Σαββάτου θα αποτελέσει -επί της ουσίας- τα αποκαλυπτήρια του φετινού ΑΟΧ, ο οποίος έχει προχωρήσει σε πολλές και δυνατές μεταγραφές, παρά τις δυσκολίες, λόγω των περίεργων συνθηκών, που επικρατούν, τόσο οικονομικά, όσο και επιδημιολογικά.
Είναι το πρώτο επίσημο φιλικό για τον ΑΟ Χαλκίς, ενώ οι "πρωτευουσιάνοι" του νομού την Τετάρτη 25 Αυγούστου θα αναμετρηθούν με την ομάδα του ΑΟΝΑ στο γήπεδο της Αρτάκης, ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.
Οσον αφορά το πρώτο επίσημο φιλικό με τη Θήβα, επιλέχθηκε μια ώρα (7μ.μ.) που η ζέστη θα έχει αρχίσει να υποχωρεί, ενώ θα ανάψουν και οι προβολείς στο Δημοτικό Στάδιο, επομένως είναι μια καλή ώρα για τους -εμβολιασμένους- ΑΟΧίτες να ξαναδούν μετά από πολύ καιρό από κοντά την "καψούρα" τους, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.





















