ΧΑΛΚΙΔΑ: Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητρόπολης Χαλκίδας.
Την Δευτέρα 26 Ιουλίου το απόγευμα, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Καλύβα, Γραμματέα της Μητρόπολης και Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
Στον εσπερινό παραβρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελαράκη.
Μετά το τέλος του εσπερινού προσφέρθηκαν στους πιστούς γλυκά, νερά και αναψυκτικά από την Διεύθυνση και το προσωπικό του Ιδρύματος.
Ο εορτασμός κορυφώθηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου το πρωί, με το Ιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Τιμοθέου Μπαϊμπάκη, Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.



















