ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό από 50χρονο διαιτολόγο

ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό από 50χρονο διαιτολόγο
9 Μαΐου 2021, 15:42
A+ A-
Ο δράστης συνελήφθη κατά την προσγείωση του αεροπλάνου.

Σεξουαλική επίθεση σημειώθηκε σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα  το απόγευμα της Πέμπτης 6 Μαΐου, με πρωταγωνιστή έναν διαιτολόγο, ο οποίος την "έπεσε" σε αεροσυνοδό.

Όπως αναφέρουν Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης, ένας 50χρονος διαιτολόγος  πλησίασε με άκομψο τρόπο αεροσυνοδό, επιχειρώντας να απλώσει χέρι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Στο μεταξύ, ο επιβάτης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προέβη σε χειρονομίες σε βάρος άλλων αεροσυνοδών. Όταν τελικά κάθισε στη θέση του προσπάθησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.

Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, ο διαιτολόγος συνελήφθη στη φυσούνα του αεροδρομίου. Ακολούθησαν πολύωρες καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος ενώ ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης παραπέμφθηκε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Επιστροφή