Ουρές στα διόδια σε Ελευσίνα και Αφίδνες: Εχουν περάσει ήδη 35.000 οχήματα

Ουρές στα διόδια σε Ελευσίνα και Αφίδνες: Εχουν περάσει ήδη 35.000 οχήματα
29 Απριλίου 2021, 15:05
A+ A-
Διπλάσια φέτος η έξοδος σύμφωνα με την Τροχαία.

Αυξημένη είναι η κίνηση για άλλη μια μέρα στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά και των Αφιδνών, καθώς αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας, που προσπαθούν να μεταβούν στην εργασία τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν από την πόλη και να πάνε στην επαρχία για το Πάσχα.

Σύμφωνα, πάντως, με τον διοικητή Τροχαίας Αττικής Σπύρο Λάσκο η έξοδος φέτος είναι διπλάσια συγκριτικά με πέρυσι, που ίσχυαν ακριβώς τα ίδια μέτρα. 

Από τους δύο σταθμούς διοδίων σε Ελευσίνα και Αφίδνες πέρασαν μέχρι χθες Μεγ. Τετάρτη 35.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι την αντίστοιχη μέρα είχαν περάσει μόλις 16.000.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πρόπερσι, που δεν είχαμε μπει στον κυκεώνα του κορωνοϊού, είχαν περάσει από τα διόδια 75.000 οχήματα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση.

Επιστροφή