ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με 19 νέα κρούσματα στην Εύβοια

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με 19 νέα κρούσματα στην Εύβοια
26 Απριλίου 2021, 18:42
A+ A-
Ωστόσο, από αύριο θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αφού την Κυριακή δεν έγινε μεγάλος αριθμός τεστ.

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου, συνολικά 1317 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας (διαβάστε εδώ την αναλυτική ανακοίνωση).

Από τα κρούσματα αυτά, τα 58 εντοπίστηκαν στη Στερεά Ελλάδα, με την Εύβοια και την Φθιώτιδα να έχουν από 19, την Βοιωτία 16, την Ευρυτανία 3 και την Φωκίδα 1.  

Όπως αναφέρει αι η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τα στοιχεία αφορούν σε στοιχεία από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 25 μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Απριλίου και είναι γνωστό ότι τις Κυριακές ( και τα Σάββατα, τις αργίες γενικότερα) γίνονται πολύ λιγότερα τεστ, από τις καθημερινές.

Αυτό σημαίνει ότι αύριο, που θα έχουν γίνει τεστ σε ένα ολόκληρο 24ωρο καθημερινών ημερών, θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων στην Εύβοια ειδικότερα και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. 

Επιστροφή