ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η Ελενα Βάκα ζήτησε την παραίτηση της Ελένης Μιντζιφίρη

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η Ελενα Βάκα ζήτησε την παραίτηση της Ελένης Μιντζιφίρη
23 Απριλίου 2021, 21:26
A+ A-
Αρνείται να παραιτηθεί η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής.

Την παραίτηση της Ελένης Μιτζιφίρη από τη θέση της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ζήτησε η Έλενα Βάκα το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δήμαρχος διαπίστωσε αδυναμία της προέδρου να συνεργαστεί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους διευθυντές των σχολείων. 

Από την πλευρά της η Ελένη Μιντζιφίρη αρνείται να παραιτηθεί υποστηρίζοντας ότι η θητεία της ακολουθεί, εκ του νόμου, τη θητεία της Δημάρχου. Είπε μάλιστα ότι μόνο σε περίπτωση αποδεδειγμένης παράβασης καθήκοντος μπορεί να απαλλαγεί από τα καθήκοντά της. 

Η Δήμαρχος απάντησε ότι υπάρχει νόμιμος τρόπος αντικατάστασης της Ελένης Μιντζιφίρη, κάτι που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Επιστροφή