Εκδήλωση με 200 παιδιά

Εκδήλωση με 200 παιδιά
23 Μαρτίου 2011, 14:00
A+ A-
Στην καθιερωμένη γιορτή της Μητρόπολης για την 25η Μαρτίου.

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδήλωση της Χορωδίας – Ορχήστρας Νέων της Ιερής Μητρόπολης Χαλκίδας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στη Σχολή Πεζικού. 

Στην Εκδήλωση παρουσιάσθηκαν γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών, τραγούδια από τη Δημοτική μουσική μας παράδοση και χορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών. Ο Ιερολογιώτατος Διάκονος π. Μεθόδιος Φουντούλης πραγματοποίησε επίκαιρη ομιλία.

Στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε και ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος (φωτό), ο οποίος με αφορμή τον στίχο από τον εθνικό μας ύμνο «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη τ ων Ελλήνων τα ιερά», υπενθύμισε σε όλους το γιατί τα κόκκαλα των Ηρώων του Γένους είναι ιερά. 

Στην Εκδήλωση παρέστησαν η βουλευτής Ουρανία Παπανδρέου, η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Ψυχογιού-Μακαρώνα, ο απερχόμενος Διοικητής της Σχολής Πεζικού Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Δερμιτζάκης, ο πρ. Βουλευτής  Άγγελος Πνευματικός κ.ά.

Επιστροφή