Δολοφόνησαν το δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ
Καρτέρι θανάτου έστησαν στο δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ και άγνωστοι δράστες τον σκότωσαν έξω από το σπίτι του. Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες και πέθανε ακαριαία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος επέστρεφε σπίτι του από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου συμμετείχε σε εκπομπή. Δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, του είχαν στήσει ενέδρα και μόλις κατέβηκε από το αμάξι ο δημοσιογράφος, άνοιξαν πυρ εναντίον του.
Συνολικά 17 κάλυκες έχουν περισυλλεχθεί από τον τόπο της δολοφονίας και τουλάχιστον έξι σφαίρες βρήκαν το στόχο τους σε αυτή τη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου.
Οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και εξετάζουν υλικό από κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον εντοπισμό των στυγνών δολοφόνων.



















