Ψώνιζαν στην Βόρεια Εύβοια με πλαστά 50ευρα!

Ψώνιζαν στην Βόρεια Εύβοια με πλαστά 50ευρα!
20 Μαρτίου 2011, 20:37
A+ A-
Εκαναν τουρ και "δάγκωναν" τους τοπικούς εμπόρους. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ακόμη μία υπόθεση με παραχαράκτες χαρτονομισμάτων έκανε την εμφάνισή της στην Εύβοια. Μετά τη σύλληψη τριών ατόμων από την Αμάρυνθο, οι οποίοι το Φεβρουάριο γέμισαν την αγορά περιοχών Αλιβερίου και Αυλωναρίου με πλαστά 50ευρα (θυμηθείτε την υπόθεση εδώ), αυτή τη φορά παρόμοια σπείρα έδρασε στην Β. Εύβοια.

Συγκεκριμένα, ένας 21χρονος και η 29χρονη φίλη του πήγαν βόλτα χθες σε διάφορα χωριά στα βόρεια του νομού και έκαναν αγορές με πλαστά 50ευρα. Ετσι, ωφελούνταν τα προϊόντα, αλλά και τα...νόμιμα ρέστα που τους έδιναν οι καταστηματάρχες.

Ωστόσο, ένας έμπορος αντελήφθη την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Αντρες της Β' ΟΠΚΕ έστησαν μπλόκο πριν την Αρτάκη και κατάφεραν να συλλάβουν το παράνομο ζεύγος, το οποίο οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Ηδή τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για από κοινού κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και θα απολογηθούν στον Ανακριτή.

Επιστροφή