BATTLE OF THE COUPLES: Ο Χαλκιδέος Κυριάκος Τσίγκρος μπήκε με την αγαπημένη του στο νέο ριάλιτι (VIDEO)

BATTLE OF THE COUPLES: Ο Χαλκιδέος Κυριάκος Τσίγκρος μπήκε με την αγαπημένη του στο νέο ριάλιτι (VIDEO)
26 Φεβρουαρίου 2021, 10:15
A+ A-
Τελευταία φορά στην Εύβοια αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς Κυριάκος Τσίγκρος μπήκε με την αγαπημένη του Μαριάννα στο νέο ριάλιτι του Alpha, "Battle of The Couples", το οποίο παρουσιάζει ο "Bachelor" Παναγιώτης Βασιλάκος και ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (25/2).

Ο Κυριάκος κατάγεται από τη Χαλκίδα και αγωνίστηκε -ως ακραίος μπακ- στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε αρκετές ομάδες, ξεκινώντας σε μικρή ηλικία από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια έπαιξε σε Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανθηραϊκό, ενώ στην Εύβοια, τελευταία φορά τον είδαμε με τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς, πριν από δύο χρόνια (στη φωτό πάνω έξω από το Δημ. Στάδιο Χαλκίδας).

Πλέον είναι μάνατζερ και με την αγαπημένη του Μαριάννα είναι ζευγάρι εδώ και δέκα μήνες.

Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί πώς τη γνώρισε... 

Επιστροφή