Τραγωδία: 25χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό (VIDEO)
Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη (18/2) στην Κερατέα (λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας) όταν 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε σε γκρεμό 70 μέτρων.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του ΙΧ και την -πιθανή- διάσωση του οδηγού, κι αυτό γιατί το ΙΧ "κρεμόταν" ανάμεσα σε δέντρα και υπήρχε μια ελπίδα ότι το παιδί μπορεί να βρίσκεται εν ζωή.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (14 πυροσβέστες με έξι οχήματα), αλλά και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να δέσουν το αυτοκίνητο σε ειδικούς ιμάντες.
Πάρα τις προσπάθειες, όμως, δεν κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό τον 25χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παλικάρι, το οποίο ήταν πολύ γνωστό στην ευρύτερη περιοχή.




















