Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο
Στα Καλύβια έφαγε χτες ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αλλά μετά τα ψητά κρέατα του ήρθε για επιδόρπιο …. χωνευτικό γιαούρτι.
Ο Πάγκαλος έτρωγε αμέριμνος μαζί με τη σύζυγό του και φίλους του όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν έξω από την ταβέρνα και άρχισαν να φωνάζουν «δεν τα φάγαμε όλοι μαζί».
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος βγήκε έξω για να συνομιλήσει με τους πολίτες. Το πλήθος όμως φαίνεται ότι εξοργίστηκε ιδιαίτερα όταν τους είπε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν από την Κερατέα μόνο μετά την απομάκρυνση των κατοίκων. Ακολούθησαν ύβρεις, αλλά και το περιβόητο γιαούρτωμα.
Μετά το γιαουρτάκι, ο Πάγκαλος μπήκε πάλι μέσα στην ταβέρνα περιμένοντας να διαλυθεί το πλήθος και να μπορέσει να διαφύγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κατάφερε γύρω στη 1 το πρωί.