Συνελήφθη για παλιές ... αμαρτίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Περιστερίου ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του Ελένη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.
Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.
Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει την εξαγορά της ποινή τους, προκειμένου να μετατραπεί η ποινή φυλάκισης, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης.
Οι ίδιοι φέρεται να δήλωσαν ότι αγνοούσαν πως εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις.


















