ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Έκτακτα μέτρα λειτουργίας μετά την εφαρμογή του αυστηρού lockdown
Σε κατάσταση αυστηρού lockdown έχει τεθεί από το πρωί του Σαββάτου (30/1) ο Δήμος Χαλκιδέων και η επιβολή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα και μετά ...αλλάζει και τα δεδομένα όσον αφορά την άθληση του κοινού και των αθλητών των συλλόγων, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Λόγω της εφαρμογής των πρόσφατων έκτακτων προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, το Δημοτικό Σταδίο Χαλκίδας πλέον θα λειτουργεί:
- Από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι για αθλητές & αθλούμενους και από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα για τα σωματεία και τους αθλητές τους.
Σύμφωνα με τον ΔΟΑΠΠΕΧ έχουν παρθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.













