ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι δάσκαλοι ζητούν να γίνουν άμεσα δωρεάν rapid test σε εκπαιδευτικούς και γονείς
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει να διενεργηθούν άμεσα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς και γονείς όλων των σχολείων.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς των σχολείων μας καθώς και σε εργασιακούς χώρους του νομού μας, ζητάμε επιτακτικά και άμεσα τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών των σχολικών μας μονάδων.
Συγκεκριμένα ζητάμε δωρεάν επαναλαμβανόμενα test σε όλους τους εκπαιδευτικούς και γονείς των σχολείων. Οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες εδώ και τώρα."



















