ΧΑΛΚΙΔΑ: Απολύμανση στους εμπορικούς δρόμους τη νύχτα του Σαββάτου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Απολύμανση στους εμπορικούς δρόμους τη νύχτα του Σαββάτου
24 Ιανουαρίου 2021, 11:31
A+ A-
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων, που συγκεντρώνει καθημερινά πολύ κόσμο.

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες έχει θορυβήσει τους υπεύθυνους του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι προσπαθούν με μία σειρά μέτρων να ανακόψουν την πορεία έκτασης του ιού στον πληθυσμό της Χαλκίδας. 

Στο πλαίσιο των μέτρων, τη νύχτα του Σαββάτου 23 προς Κυριακή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες -μετά το άνοιγα των καταστημάτων- δέχονται καθημερινά επισκέψεις εκατοντάδων πολιτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων "Στ. Μαργαρίτη", στην οποία καθημερινά μαζεύονται πολλοί δημότες και πίνουν στα όρθια ή στα παγκάκια τι καφεδάκι τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: " Η προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού θα συνεχιστεί με συντονισμένες ενέργειες καθημερινά."

Επιστροφή