Πέταξαν βόμβα μολότοφ σε πιτσαρία και φώναξαν ...θα καείτε όλοι

Πέταξαν βόμβα μολότοφ σε πιτσαρία και φώναξαν ...θα καείτε όλοι
24 Ιανουαρίου 2021, 22:00
A+ A-
Μέσα στο κατάστημα υπήρχαν πέντε άτομα.

Άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη πέταξαν βόμβα μολότοφ μέσα σε πιτσαρία.

Συγκεκριμένα, στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/1) δύο μαυροφορεμένοι νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κινήθηκαν αιφνιδιαστικά προς την είσοδο πιτσαρίας στο κέντρο της πόλης.

Τη στιγμή εκείνη εντός της πιτσαρίας βρίσκονταν, όπως γράφει το thestival.gr, ο ιδιοκτήτης και τέσσερις εργαζόμενοι.

Ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης άνοιξε την είσοδο του καταστήματος και φώναξε: «Εδώ μέσα θα καείτε όλοι».

Τότε ο συνεργός του πέταξε μια βόμβα μολότοφ εντός της πιτσαρίας. Η βόμβα δεν έσκασε. Οι δράστες γρήγορα επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πραγματοποίησαν αναζητήσεις, όμως, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πιτσαρίας.

Επιστροφή