Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor», ο οποίος θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αν και υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν το ριάλιτι επιβίωσης να μπαίνει στον ...πάγο, λόγω κορωνοϊού, τελικά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.
"Μαθαίνω ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα. Αν και ακούστηκε ότι το Survivor δεν θα γίνει, οι δικές μου πληροφορίες το διαψεύδουν. Η διαδικασία προχωράει κανονικά και μάλιστα με την προοπτική να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο" ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN Ναταλία Ανδρικοπούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ένα από τα ονόματα που συζητάει για να πάρει μέρος στο ριάλιτι με την ομάδα των «Διάσημων» είναι η Ελένη Τσολάκη (φωτό).
"Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ. Έχω πολλούς γνωστούς που θα φύγουν μέσα στον Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο. Αυτές τις μέρες είναι το τελικό casting για τους Μαχητές στα γραφεία της Acun Media" συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης και μέλος του πάνελ της εκπομπής Κωνσταντίνος Βασάλος.




















