ΧΑΛΚΙΔΑ: Διαδικτυακή διάλεξη από τον Αντώνη Αντωνίου για τος Αστρικές Συντροφιές
Συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, ο κύκλος των διαδικτυακών διαλέξεων-συζητήσεων με τον γενικό τίτλο «Κοσμικές περιπλανήσεις».
Το θέμα της τρίτης κατά σειράν διάλεξης-συζήτησης είναι «Αστρικές συντροφιές».
Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την διάλεξη να κάνει τα εξής:
1. Αν επιθυμεί μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του ή συμμετοχή του στην
https://fb.me/e/1RqpaGWEL
2. Υποχρεωτικά να συνδεθεί με τον παρακάτω σύνδεσμο (link) και να κάνει εγγραφή, (οπότε και θα ειδοποιηθεί την ώρα της διάλεξης), ή να συνδεθεί απλά την ώρα της διάλεξης https://join.skype.com/hee81cebF0tD
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή εκδήλωση «Κοσμικές περιπλανήσεις» είναι μια πρωτοβουλία του τελειόφοιτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ματθαίου Ψαραδάκη και ομάδας φοιτητών του ίδιου Πανεπιστημίου, οι οποίοι απεύθυναν την σχετική τιμητική πρόσκληση στον καθηγητή Αντώνη Αντωνίου.
Απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, ίσως με έναν διαφορετικό τρόπο, τις έννοιες και τους νόμους που διέπουν το Σύμπαν, τις έννοιες και νόμους που διέπουν τον Κόσμο.
Σκοπός της είναι, μεταξύ άλλων, να αναδειχθεί το γεγονός ότι η γνώση των φυσικών και των ευρύτερων συμπαντικών νόμων δεν αποτελεί προνόμιο μιας κλειστής επιστημονικής «κάστας», αλλά μπορεί να γίνει κτήμα σε όποιον πραγματικά θέλει και το επιζητεί.

















