Μητέρα εγκατέλειψε 2χρονο αγοράκι που έπασχε από καρκίνο
Τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει ένα παιδάκι από την Κρήτη, από τους πρώτους μήνες της ζωής του, αποκάλυψε o πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.
Όπως ανέφερε, ο οργανισμός ενημερώθηκε πως το 2χρονο αγοράκι, η μητέρα του οποίου είχε εξαφανιστεί, εγκαταλείποντάς το, έπασχε από καρκίνο και ζούσε κάτω από -σοκαριστικά- ακατάλληλες συνθήκες.
Το «Χαμόγελο» βρέθηκε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδάκι, με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν δεν πέθαινε από καρκίνο θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε».
Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, -καθώς υπήρχαν διάφορα νομικά κολλήματα-, το παιδάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου», με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το παιδί είναι έτοιμο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, με τις ευχές όλων να το συντροφεύουν.



















