ΧΑΛΚΙΔΑ: Αστυνομικοί κάνουν ελέγχους λόγω του lockdown
Στους δρόμους της Χαλκίδας έχουν ξεχυθεί οι αστυνομικοί και κάνουν ελέγχους στους πολίτες προκειμένου να διαπιστώσουν αν φέρουν μαζί τα απαραίτητα έγγραφα για την κυκλοφορία τους εν μέσω lockdown.
Το πρωί της Τρίτης 10 Νοεμβρίου είχαν στήσει μπλόκο στη λεωφόρο Χαϊνά, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας (φωτό). Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όμως, οδηγοί και πεζοί κυκλοφορούσαν νόμιμα.
Χθες το βράδυ, αστυνομικοί βρίσκονταν στην προβλήτα «Κύκνος» στην βοιωτική πλευρά της παραλίας Χαλκίδας, ενώ έκαναν περιπολίες στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου πολλοί Χαλκιδέοι συνηθίζουν να περπατάνε και να αθλούνται.
Μπλόκο υπάρχει τακτικά και στον Άγιο Στέφανο για τον έλεγχο, κυρίως, των οδηγών που κινούνται από την Αθήνα προς τη βόρεια και νότια Εύβοια.




















