Έκλεψε μπαταρίες από υποσταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Έκλεψε μπαταρίες από υποσταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας
9 Νοεμβρίου 2020, 10:10
A+ A-
Συνελήφθη ένας Έλληνας στη Θήβα και βρέθηκαν στην κατοχή του 8 μπαταρίες, αξίας 1200 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή μπαταριών από υποσταθμό κεραιών εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ μπαταρίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε υποσταθμούς κεραιών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Οι προαναφερόμενες μπαταρίες, το κόστος των οποίων, σύμφωνα με υπάλληλο της εταιρείας, υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, αποδόθηκαν νομότυπα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Επιστροφή