ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Οι παίκτες των ομάδων άλλαξαν μέσα στο γήπεδο!
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Μακρυκάπας, λίγο πριν το παιχνίδι της τυπικά γηπεδούχου ομάδας «Μέσσαπου» και το ΠΑΟ Κανήθου.
Μισή ώρα πριν τη σέντρα δεν είχε εμφανιστεί κανείς εκπρόσωπος από τους αρμόδιους φορείς να ανοίξει το γήπεδο. Τελικά, εδέησε να το κάνει άνθρωπος της Μακρυκάπας, αλλά δεν ξεκλείδωσε τα αποδυτήρια!
Δεν άφησε τις δύο ομάδες να χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια, παρά τς εκκλήσεις στελεχών της δημοτικής αρχής και τηλεφωνικές πιέσεις του δημάρχου Γιώργου Ψαθά.
Έτσι, οι παίκτες των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να αλλάξουν ρούχα και να βάλουν την ποδοσφαιρική τους στολή μέσα στο γήπεδο και άφησαν τα σακβουαγιάζ τους στο χορτάρι(φωτό)! Το πρωτοφανές σκηνικό δεν τιμά το φίλαθλο κόσμο, το δήμο και φυσικά την ΕΠΣΕ.






















