ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ: Ίδρυσε κόμμα και θέλει να ...ΕΝΩΣΕΙ
Την ίδρυση κόμματος με τον τίτλο «ΕΝΩΝΩ» ανακοίνωσε ο Ευβοιώτης δικηγόρος και πρώην Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο οποίος αποχώρησε εδώ και αρκετό καιρό από τις τάξεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Το κόμμα του κ. Μαυραγάνη δεν έχει σαφή ιδεολογική τοποθέτηση (δεξιό, αριστερό, κεντρώο), καθώς στόχος του, όπως λέει στην Ιδρυτική Διακήρυξη, είναι να συγκεραστούν οι καλύτερες απόψεις από κάθε ιδεολογική βάση.
Ο κος Μαυραγάνης είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο πριν λίγους μήνες, όταν μίλησε για εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό, το οποίο θα περιέχει βιοτσίπ και θα ενσωματώνεται στον ανθρώπινο οργανισμό.
Παράλληλα, είναι γνωστές οι απόψεις του για την πανδημία, καθώς θεωρεί τον ιό κατασκευασμένο σε εργαστήριο που χρησιμοποιείται για να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα και να καταδυναστεύονται οι λαοί στο βωμό της παγκοσμιοποίησης.
Ο Νίκος Μαυραγάνης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματός του και να συζητήσει με τους πολίτες.



















