Οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΧ κάνουν μαζικά τεστ για κορωνοϊό λόγω κρούσματος

8 Οκτωβρίου 2020, 19:28
A+ A-
Πολίτης που επισκέφθηκε τη δημοτική επιχείρηση διαγνώστηκε θετικός.

Σε τεστ covid υποβάλλονται την Παρασκευή 9/10 υπάλληλοι της ΔΕΥΑ Χαλκίδας μετά την πληροφορία ότι πολίτης, ο οποίος επισκέφθηκε τη δημοτική επιχείρηση, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες ώρες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης είναι υπάλληλος εταιρίας της Χαλκίδας και είχε πάει πριν μερικές μέρες στη ΔΕΥΑΧ για να διεκπεραιώσει μια υπόθεση της εταιρίας, στην οποία εργάζεται.

Τις επόμενες ώρες, ωστόσο, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έκανε το τεστ covid το οποίο ήταν θετικό. Από την επιχείρηση ειδοποίησαν αμέσως τη ΔΕΥΑΧ προκειμένου να λάβει τα μέτρα της.

Ένα από τα μέτρα αυτά είναι και το τεστ για κορωνοϊό, στο οποίο θα υποβληθούν την Παρασκευή οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΧ σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της Χαλκίδας.  

Επιστροφή