Πρόταση για δωρεάν φροντιστήρια στα παιδιά των πλημμυροπαθών της Εύβοιας

Πρόταση για δωρεάν φροντιστήρια στα παιδιά των πλημμυροπαθών της Εύβοιας
14 Σεπτεμβρίου 2020, 11:00
A+ A-
Διαβάστε τι πρότεινε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στον Περιφερειάρχη. 

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό επισκέφτηκε, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας  Γιάννης Γεροντίτης (φωτό).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μεταξύ άλλων που τέθηκαν στη συζήτηση, έθεσε πρόταση στον Περιφερειάρχη να συμπεριληφθεί στο σύνολο των ευεργετικών ενεργειών της Περιφέρειας για την στήριξη των πλημμυροπαθών των πληγέντων Δήμων Χαλκίδας και Διρφύων-Μεσσαπίων και η παροχή Voucher στα παιδιά των οικογενειών για τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για μια ενέργεια που θα συνιστά  άμεση, έμπρακτη και υψηλής ωφελιμότητας βοήθεια, τόσο για τα παιδιά όσο και για τα φροντιστήρια, που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκονται ήδη σε δεινή οικονομική κατάσταση.   

Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε την θετική του πρόθεση για την προοπτική άμεσης υλοποίησης της εν λόγω πρότασης, αναφέροντας ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο σκοπός είναι να εξασφαλιστεί ένα ακόμη εφόδιο στις οικογένειες αυτές, που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθούν οικονομικά και οι επιχειρήσεις του εν λόγω κλάδου.

Επιστροφή