ΦΙΛΙΚΑ: Δεν έγινε το ματς στα Ψαχνά - Κέρδισε ο Πισσώνας

2 Σεπτεμβρίου 2020, 20:45
A+ A-
Την Πέμπτη παίζει η Αρτάκη

"Ακατάλληλο" θεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Ψαχνών, ο προπονητής του Αιγάλεω Θωμάς Γράφας και δεν διεξήχθη το φιλικό με τον Ηρακλή που είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα (Τετάρτη 2/9) ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο προπονητής, που έχει περάσει και από τον πάγκο της ομάδας των Ψαχνών, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του θεώρησαν ότι υπήρχε φόβος για πιθανό τραυματισμό των ποδοσφαιριστών του και σε συνεννόηση με τη διοίκηση αποφάσισαν να ακυρώσουν τη φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας είχε έρθει κανονικά στα Ψαχνά.

ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΠΡΟΚΟΠΙ 3-0

Σε άλλο φιλικό που ...έγινε κανονικά στο γήπεδο Πισσώνα, η τοπική ομάδα κέρδισε 3-0 τη Δόξα Προκοπίου με γκολ που πέτυχαν οι: Ντρέκα, Σιαράπης και Ξουρίκης.

ΑΥΡΙΟ ΑΟΝΑ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 6.15μ.μ. θα γίνει στο Στάδιο Αρτάκης φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και τη Μακρυκάπα.

Επιστροφή