ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΙΤΣΩΝΑ: Αστυνομική επιχείρηση στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΙΤΣΩΝΑ: Αστυνομική επιχείρηση στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων
14 Ιουλίου 2020, 20:08
A+ A-
Συνελήφθησαν τρία άτομα- Κατασχέθηκαν σουγιάδες και αυτοσχέδια ρόπαλα.  

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου, στην ανοιχτή Δομή φιλοξενίας προσφύγων της Ριτσώνας Χαλκίδας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας.

Στην επιχείρηση που διενεργήθηκε, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίσκους, στον προαναφερόμενο χώρο, με τα εξής αποτελέσματα:

  • Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, διότι σε οικίσκο όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδιο μεταλλικό ρόπαλο, δύο αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, καθώς και αναδιπλούμενος σουγιάς.
  • Συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός, διότι σε οικίσκο όπου διέμενε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλικός αναδιπλούμενος σουγιάς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή