ΕΣΚΑΣΕ: Ο Απόλλων Χαλκίδας πρωταθλητής στους Παίδες

ΕΣΚΑΣΕ: Ο Απόλλων Χαλκίδας πρωταθλητής στους Παίδες
5 Ιουλίου 2020, 10:41
A+ A-
Αποκλείστηκε από τον τελικό Εφήβων η ΧΒΑ

Ο Απόλλων Χαλκίδας αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ στην κατηγορία Παίδων και θα εκπροσωπήσει την Αν. Στερεά και Εύβοια στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το Σάββατο το βράδυ, στο κλειστό της Θήβας νίκησε δίκαια τον Πρωτέα Σχηματαρίου με 44-39 και κατέκτησε την κούπα για πρώτη φορά στην κατηγορία.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-5, 21-16, 34-27, 44-39.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης-Νικολάου): Μοιρώτσος 10, Κοτρογιάννης Β., Λειβαδίτης 9 (1), Σταματίου 1, Μάρκου 14 (1), Πολύχρονος 3, Τριάντης, Κοτρογιάννης Ι. 2, Ζαχαριάδης, Αποστολάτος 5 (1), Στρατής.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χαντζής-Μπαλάφας): Μεθενίτης, Μπελιάς 5 (1), Μπέτα Α., Χαντζής 5 (1), Μπέτα Α., Αντωνόπουλος 21, Σκρέκας, Σταμπούρλος 2, Σύρμας 6, Βόγγελης.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΧΒΑ

Χθες έγιναν και οι ημιτελικοί στην κατηγορία των Εφήβων, όπου η ΧΒΑ έχασε με 59-52 από τον Εσπερο Λαμίας στη Μαλεσίνα και αποκλείστηκε από τον τελικό. Σ' αυτόν, ο δεύτερος φιναλίστ θα είναι ο Κάδμος που νίκησε στον άλλο ημιτελικό τον Μάκαρο με 59-38.

Επιστροφή