ΟΙΝΟΦΥΤΑ: Δύο απολύσεις στην εταιρεία General Mills Hellas

ΟΙΝΟΦΥΤΑ: Δύο απολύσεις στην εταιρεία General Mills Hellas
28 Μαΐου 2020, 07:27
A+ A-
Πρόκειται για την εταιρεία που παράγει τα προϊόντα ζύμης "Pillsbury". Καταγγελία από το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Βοιωτίας. 

Σε δύο απολύσεις εργαζομένων, από το εργοστάσιό της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, προχώρησε η εταιρεία παραγωγής προϊόντων φρέσκιας και κατεψυγμένης ζύμης General Mills Ελλάς, η οποία είναι πιο γνωστή στην αγορά με το σήμα «Pillsbury» των ομώνυμων προϊόντων ζύμης.

Οι απολύσεις έγιναν την Δευτέρα 25 Μαΐου και το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Βοιωτίας εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Καταγγέλλουμε τις δύο απολύσεις συναδέλφων που πραγματοποίησε η GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ Α.Ε. εχθές 25/05/2020.

Την ώρα που η παραγωγή συνεχώς ανεβαίνει, το ίδιο και η εντατικοποίηση, αντί να γίνονται οι αναγκαίες προσλήψεις η εταιρεία προχωρά στην απόλυση έμπειρου δυναμικού που με τα δικά της λεγόμενα κράταγαν ολόκληρες βάρδιες.

Φάνηκε για ακόμη μια φορά το ποσό ψεύτικο είναι το ειδυλλιακό περιβάλλον εργασίας που θέλει να παρουσιάσει η εταιρεία. Πριν λίγες ημέρες ήμασταν "όλοι μαζί, ενωμένοι απέναντι στην πανδημία", για να υπηρετηθεί η κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητα ακόμα και μέσα σε εκείνες τις συνθήκες.

Ίδιος είναι ο σκοπός και τώρα μόνο που αυτή τη φορά υπηρετείται με απολύσεις. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα!" 

Επιστροφή