Στο κρατητήριο παρέα νεαρών γιατί πείραξαν δύο κορίτσια στην παραλία
Το φλερτ παρέας νεαρών σε δύο κοπέλες που συνάντησαν στην αμμουδιά δεν βρήκε ανταπόκριση και μετατράπηκε σε λογομαχία. Στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν και τελικά τα αγόρια κατέληξαν στο κρατητήριο!
Συνολικά επτά νεαροί βρέθηκαν από την παραλία στο κρατητήριο, αφού συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Επανομής Θεσσαλονίκης όπου η παρέα των συλληφθέντων πήγε για μπάνιο, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου.
Οι νεαροί άρχισαν να φλερτάρουν δύο κοπέλες που συνάντησαν, αλλά σύντομα η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Η μία από τις κοπέλες κάλεσε τον αδελφό της που έφτασε στο σημείο με τέσσερις φίλους του.
Οι δύο πλευρές συνεπλάκησαν, ανταλλάσσοντας μπουνιές και γροθιές αλλά επικράτησαν οι 7 νεαροί που έτρεψαν σε φυγή τους αντιπάλους τους, ενώ φέρονται ότι άρπαξαν έναν κινητό τηλέφωνο και ξήλωσαν μια πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας από έναν αυτοκίνητο.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι επτά νεαροί κατά την αποχώρηση τους από την παραλία, ενώ έμπαιναν στα αυτοκίνητά τους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, προσβολή και κλοπή. Όλοι τους παραπέμφθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελέα, η οποία παρήγγειλε τη διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης.




















