Άνδρας χτυπάει πωλήτρια επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (VIDEO)
Ένα άκρως βίαιο και δυσάρεστο περιστατικό αποτύπωσαν οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος στην Κριμαία. Η πωλήτρια δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα (προπονητή MMA) από την Αγία Πετρούπολη, όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αυτόν και μια κοπέλα που ήταν μαζί του, επειδή δεν φορούσαν μάσκα.
Αρχικά, οι κάμερες δείχνουν έναν άνδρα να μπαίνει στο κατάστημα, φορώντας μάσκα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να μπαίνει ένα ζευγάρι, -αμφότεροι- χωρίς να φορούν μάσκα.
Η πωλήτρια εκνευρίζεται και πιάνει κουβέντα σε έντονο ύφους με την κοπέλα, ενώ ο γεροδεμένος άνδρας παρακολουθεί το σκηνικό αρχικά ήρεμος. Στη συνέχεια, μάλιστα, βγαίνει έξω, αφήνοντας τις δυο γυναίκες ...να μαλώνουν.
Η σύντροφός του, τελικά, βγαίνει με πολλά νεύρα από το μαγαζί, καθώς η πωλήτρια επέμενε στο να μην την εξυπηρετήσει. Το ζευγάρι φεύγει προσωρινά, αλλά στη συνέχεια επιστρέφει.
Ο άνδρας μπαίνει έξαλλος στο κατάστημα και η κατάσταση ξεφεύγει, όταν φτύνει τη γυναίκα πίσω από το ταμείο και πάει να φύγει. Εκείνη τα παίρνει στο κρανίο και φαίνεται να του πετάει ένα αντικείμενο, ενώ αυτός είχε γυρισμένη πλάτη.
Εκεί ήταν που η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, με το σκηνικό να μεταφέρεται έξω από το μαγαζί και να γίνεται ...ρινγκ. Ο γεροδεμένος άνδρας σπρώχνει και χτυπά τη γυναίκα.
Δείτε τις σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες:



















