ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέσυρε ζωντανό από πηγάδι ένα σκυλάκι
Ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο facebook, από τον Αντώνη Σαλεμή, έφερε στο φως μία συγκινητική ιστορία για ένα σκυλάκι κανίς, που είχε χαθεί πριν 35 μέρες και ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από πηγάδι, από πυροσβέστες.
Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαλεμής (Antwnis Salemis) έγραψε:
" Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς το πλήρωμα του πυροσβεστικού που ανέσυρε ζωντανό από εγκαταλελειμμένο πηγάδι,το σκυλάκι μας κανισάκι πομέρανιαν, μετά από 35 ημέρες που είχε χαθεί στην περιοχή Δροσιάς!
Δεν είχαμε καταφέρει να τον εντοπίσουμε παρά τις προσπάθειες μας! Ήταν τυχερό του να ζήσει και είναι θαύμα το ότι επέζησε! Είναι καλά στην υγεία του αν και έχει εξαντληθεί ο οργανισμός του!
Ευχαριστώ τους φίλους μου Σωτήρη Σασσάνη και Ιωάννη Γιαννακόπουλο που τον ανακάλυψαν ενημέρωσαν πυροσβεστική και εμένα όταν αναγνώρισαν το ζωάκι! Και πάλι χίλια ευχαριστώ!"
* Φωτογραφία αρχείου




















