Οι Έλληνες βγαίνουν στις 9 το βράδυ στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές
Εκατομμύρια Ισπανοί βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου (14/3) στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.
Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στους εργαζομένους στα παραϊατρικά επαγγέλματα. «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνετε δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημά μας», φώναξαν οι Ισπανοί.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελλάδα... Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών ετοιμάζει ανάλογη κίνηση. Η ανακοίνωση που τρέχει με ταχύτητα φωτός στα social media αναφέρει:
"Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς, βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας... Ας ακουστεί το χειροκρότημά μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας, για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!".




















