Δολοφονία ιδιοκτήτη fast food: Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες που είναι τέσσερα αδέλφια
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τρεις άνδρες, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη fast food στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Και τα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται είναι αδέλφια.
Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο που υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι δύο εκ των δραστών εργάζονταν στο παρελθόν στο κατάστημα του δολοφονηθέντα. Ο τελευταίος, που εργαζόταν εκεί μέχρι και την Τσικνοπέμπτη και φέρεται να τον μαχαίρωσε, επίσης φέρεται να είχε και οικονομικές διαφορές με το θύμα.


















