Οι φοιτητές που "χτίζουν" πρυτάνεις

Οι φοιτητές που χτίζουν πρυτάνεις
16 Φεβρουαρίου 2011, 11:49
A+ A-
Ο Συμεών Κεδίκογλου υπεραμύνεται της ταχείας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

Την αναγκαιότητα να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η μεταρρύθμιση στο Πανεπιστήμιο εκφράζει σε άρθρο του ο Βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος αφού παραθέτει την επιχειρηματολογία του σημειώνει:

"Σαν νέος βουλευτής, που βλέπω με αγωνία τα πράγματα και που καταλαβαίνω ότι η στασιμότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί, ελπίζω ότι όλοι όσοι μας αφορά η εκπαίδευση - πανεπιστημιακοί, φοιτητές αλλά και το πολιτικό σύστημα σε τελική ανάλυση - θα δείξουμε την απαραίτητη συναίνεση.

Οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν. Είναι αίτημα των καιρών, είναι αίτημα της κοινωνίας. Θα διατυπώσω λοιπόν το αυτονόητο ερώτημα: Τι είναι πιο ανησυχητικό, ένας ανταγωνιστικός από το εξωτερικό πρύτανης ή κάποιοι φοιτητές που «χτίζουν» πρυτάνεις στα γραφεία τους; "

Επιστροφή