Η Δήμαρχος Έλενα Βάκα μίλησε για το διαζύγιο στη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης
Στην Αίθουσα Τελετών της Μητρόπολης Χαλκίδας, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στο κτήριο Άγγελου Πνευματικού, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τρίτη σύναξη, για το μήνα Φεβρουάριο, της Σχολής Γονέων της Μητρόπολης.
Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο υπεύθυνος της Σχολής Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Τσαγκάρης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου και υπεύθυνος του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτη.
Αμέσως μετά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ανέπτυξε το θέμα «Διαζύγιο: παράπλευρες απώλειες. Απόγνωση και επίγνωση». Στην ομιλία της, η Δήμαρχος αναφέρθηκε:
- Στην ωριμότητα, που θα πρέπει να διακρίνει ένα ζευγάρι στη διαχείριση του θέματος «διαζύγιο».
- Στην ευθύνη τους προς τα παιδιά τους, τα οποία δεν πρέπει να γίνονται έρμαια του εγωισμού δύο αντίδικων συζύγων.
Στη συνέχεια, επακολούθησαν ερωτήσεις και γόνιμος διάλογος.



















