Θεατρική εκδρομή στην Αθήνα για την παράσταση "Ξενοδοχείο ο παράδεισος"

Θεατρική εκδρομή στην Αθήνα για την παράσταση Ξενοδοχείο ο παράδεισος
14 Φεβρουαρίου 2020, 12:37
A+ A-
Διοργανώνει ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κανήθου.

Ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κανήθου, το Σαββάτο 7 Μαρτίου θα πάει θέατρο στην Αθήνα στην παράσταση "Ξενοδοχείο ο παράδεισος" .

Σύμφωνα με το σενάριο, ανικανοποίητοι σύζυγοι καταφεύγουν σε ένα «ξενοδοχείο παράνομων συναντήσεων», για να εκδικηθούν το ταίρι τους, σε μια σύγχρονη εκδοχή της γνωστής  Γαλλικής φαρσοκωμωδίας του 1894, των Ζορζ Φεϊντό, Μορίς Ντεβαλιέρ. 

Σκηνοθεσία: Β. Παναγοπούλου, Π. Αμαραντίδης. Ερμηνεύουν: Π. Κοντογιαννίδης, Β. Παναγοπούλου, Κ. Αποστολάκης, Κ. Φλωκατούλας, Τζ. Διαγούπη, Π. Καναράκης, Β. Κούκουρας. 

Το κόστος της παράστασης μαζί με την μεταφορά είναι 20 ευρώ. Για την συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στα τηλ: 6989650501 κ.Μαρία και στο 6944364245 κ.Γιάννη μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, από τον Βούρκο.

Επιστροφή