ΑΡΤΑΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-1: Ο Σπανός ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή
Με σκόρερ τον Κώστα Σπανό που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή εκεί που έπρεπε και δεν λάθεψε, ο ΑΟΝΑ κέρδισε 2-1 τον Αχαρναϊκό στην Αρτάκη και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.
Οι νικητές ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς απέναντι σε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες που έπαιξαν με πάθος για να διεκδικήσουν το ...καλύτερο.
Στο σκορ προηγήθηκε ο ΑΟΝΑ στο 45' όταν σε σουτ του Τσίγκα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Σπανός πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
Ισοφάρισαν οι Μενιδιάτες με τον Σχουλλή στο 58' που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ έκανε το 1-1.
Το τελικό 2-1 έγινε στο 80' όταν σε προβολή του Λούκα ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσε να διώξει, ο Λούκας πεσμένος γύρισε την μπάλα προς τον επερχόμενο Σπανό κι αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα, σκοράροντας για δεύτερη φορά.
Ο ΑΟΝΑ που είχε εκτός πάγκου τον προπονητή του κ. Γκόφα (ειχε αποβληθεί στο ματς στην Παλλήνη), αλλά και εκτός 11άδας το κεντρικό δίδυμο (Καραμπάς-Μπελίτσος) της άμυνας (τους αντικατέστησαν Πατερίτσας και Μιχελής), έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη πιο άνετα.
Μόλις στο 6' ο Τσούτσης ξέφυγε από δεξιά κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και δυο λεπτά αργότερα ο Σπανός έπιασε την κεφαλιά, αλλά πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 29' ο τερματοφύλακας Γκλότσος απέκρουσε δυνατό σουτ του Σπανού στην κλειστή γωνία και στο επόμενο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού.
Στο 39' σε σουτ του Ντελέκου από πλάγια, ο Δουμουράς έδιωξε πάνω στη γραμμή και στο 42' έγινε η μοναδική φάση από πλευράς φιλοξενούμενων.
Ο Παπαθανασίου έπιασε το σουτ και ο Ναβροζίδης με εκπληκτική απόκρουση δεν ...άφησε τον Αχαρναϊκό να προηγηθεί.
Στο 50' ο Τσίγκας ξέφυγε από δεξιά έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού κράτησε το 1-0. Το ίδιο έκανε και σε σουτ του Ντελέκου από καλή θέση στο 54'.
Δυο λεπτά μετά το 1-1 ο Ντελέκος έκλεψε από τον τερματοφύλακα και από τη γραμμή του άουτ και πολύ πλάγια σούταρε στην ανυπεράσπιστη εστία, χωρίς να βρει στόχο.
Στο 66' σε κεφαλιά του Πατερίτσα η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 75' ο Χατζηστάμου μπήκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά η προβολή του Σπανού, πάλι δεν κατέληξε στα δίχτυα.
ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Γκόφας): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου Καραλής, Μιχελής, Πατερίτσας, Μαυρόπουλος, Τσίγκας (92' Μίχος), Ντελέκος, Σπανός, Ζαχαρόπουλος (73' Λούκας), Τσούτσης (46' Ντάμπος).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Γκλότσος, Κοντούλης, Καραγιάννης, Δημητρόπουλος (72' Μαρμούτας), Δουμουράς, Σχουλλής, Αμπάρας, Κόκκορης, Αναστόπουλος (60' Αβαρικιώτης), Παπαθανασίου, Στραβομύτης.





















