ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Υπόσχεται θαλασσινό, αλλά διαφορετικό

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Υπόσχεται θαλασσινό, αλλά διαφορετικό
25 Ιανουαρίου 2020, 07:16
A+ A-
Θα διοργανωθεί καρναβάλι με πεζοπόρα τμήματα στην παραλία, όπως κάθε χρόνο.  

Το θαλασσινό καρναβάλι θα διεξαχθεί και φέτος στη Χαλκίδα και ο Δήμος Χαλκιδέων, με ανακοίνωσή του υπόσχεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές και πολλές εκπλήξεις, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου τονίζονται τα εξής:

"Φέτος «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» που θα παρουσιάσουμε μέσα στον Ευβοϊκό την τελευταία Κυριακή της αποκριάς (1/3/20), θα είναι ένα θέαμα διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, στο κλίμα και το ρυθμό της αποκριάς, πλαισιωμένο από περίτεχνες φιγούρες και σκηνικά, μουσική, εφέ ήχου και φως, πυροτεχνήματα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Δημιουργήστε την Ομάδας σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας κι ελάτε να ανεβάσουμε τη Χαλκίδα στην κορυφή του χάρτη των καρναβαλιστικών πόλεων της χώρας μας

Το Καρναβάλι με τα πεζοπόρα τμήματα, θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το απόγευμα (ώρα έναρξης 16:00) και περιλαμβάνει τη μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, Καρναβαλιστές, Άρματα, κλπ, που ξεκινούν από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγουν στην παραλία.

Ακολουθεί η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», με ξέφρενο γλέντι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης,  με δρώμενα, φωτιές, κεράσματα, θέατρο δρόμου, τυμπανιστές, μουσικές σκηνές, συναυλίες… δίνουν το στίγμα της αποκριάς, σ΄ ένα πανηγύρι χαράς και κεφιού."

Οι συμμετοχές ομάδων για το καρναβάλι γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο τηλέφωνο: 2221351171 – 2221351164 (ώρες γραφείου) / Fax: 2221061072  e-mail: dchalkis@otenet.gr  

Επιστροφή