ΦΥΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κόβουν πίτα μαζί εξωτερικοί φρουροί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Η Ένωση Σωφρονιστικών και Διοικητικών Υπαλλήλων της Φυλακής Χαλκίδας και το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης αποφάσισαν φέτος να διοργανώσουν κοινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και να την συνδυάσουν με γλέντι σε κέντρο διασκέδασης της Χαλκίδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 25 Ιανουαρίου, στο κέντρο "Ποσειδωνία", στην Κάνηθο και περιλαμβάνει συνεστίαση, γλέντι με ζωντανή μουσική, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.
Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα παιδιά των εξωτερικών φρουρών, τα οποία κατά την περσινή χρονιά (2019) εισήχθησαν σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Στη φωτογραφία πάνω στιγμιότυπο από την αντίστοιχη περσινή εκδήλωση των εξωτερικών φρουρών και κάτω από την εκδήλωση των σωφρονιστικών και διοικητικών υπαλλήλων.