ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθησαν 33χρονος και 25χρονος με ηρωίνη και χασίς την Κυριακή

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθησαν 33χρονος και 25χρονος με ηρωίνη και χασίς την Κυριακή
16 Δεκεμβρίου 2019, 21:30
A+ A-
Έλληνες και οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Συνελήφθησαν, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου (απογευματινές και βραδινές ώρες) στη Χαλκίδα, δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας  Χαλκίδας, συνελήφθη απογευματινές ώρες ο 33χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη βραδινές ώρες ο 25χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή