Πατέντα για διακίνηση ηρωίνης σε γιλέκο με την ένδειξη police
Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Πλατείας Βάθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 28χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση αρχής.
Ο 28χρονος είχε επινοήσει μία πατέντα, για να διακινεί ηρωίνη, την οποία έκρυβε σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, εσωτερικά του γιλέκου που φορούσε και έφερε την ένδειξη " POLICE ".
Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν μετά από έλεγχο 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 81 ευρώ.
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.




















