ΕΥΒΟΙΑ: Οι μελισσοκόμοι πρέπει να δηλώσουν πόσες κυψέλες έχουν μέχρι τέλος του έτους

ΕΥΒΟΙΑ: Οι μελισσοκόμοι πρέπει να δηλώσουν πόσες κυψέλες έχουν μέχρι τέλος του έτους
23 Οκτωβρίου 2019, 11:20
A+ A-
Η δήλωση είναι απαραίτητη για την ένταξη σε προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Εύβοιας ενημερώνει τους μελισσοκόμους-κατόχους σε ισχύ μελισσοκομικών βιβλιαρίων ότι, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση-δήλωση των κατεχόμενων κυψελών έτους 2019.

Η δήλωση θα γίνεται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ευβοίας (Χαϊνά 93- Τ.Κ. 34100- Χαλκίδα τηλ 2221353911-αρμόδιος Νικ. Λαδογιάννης) ή και στα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Ιστιαίας- Αλιβερίου - Καρύστου).

Η αίτηση-δήλωση αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη των μελισσοκόμων στα προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων (κυψελών αντικατάστασης-νομαδικής μελισσοκομίας).

Σε περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει  μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου 2019, δεν είναι απαραίτητη η υποβολή της παραπάνω αίτησης-δήλωσης.

Επιστροφή